După o perioadă silențioasă, vremea tăcerii se disipează, facând loc veștilor bune despre evoluția lucrărilor la clinica ”Back to Eden”. Vă împărtășim bucuria noastră pentru stadiul avansat al lucrărilor la proiectul clinicii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și prin eforturile logistice și financiare ale celor animați de spiritul jertfelnic pentru promovarea lucrărilor la acest așezământ medical, am reușit să realizăm lucrări de anvergură, impresionante ca volum de muncă și realizări. Enumerăm în continuare lucrările magistrale ale Preabunului Tată Ceresc, inspirând oameni de bine cu inimi minunate care au făcut cu putință înaintarea proiectului. În perioada 2019 – 2022, s-au realizat următoarele lucrări: acoperirea clădirii, instalarea ferestrelor și a ușilor exterioare (termopan), a peretelui cortină (termopan) de la intararea clinicii, instalatiile electrice, instalațiile de apă menajeră, de canalizare și a grupurilor sanitare, instalațiile de încălzire în pardoseală, cu șapa de protecție, instalațiile pentru hidranții interiori și ale ușilor antifoc, instalarea unui grup de panouri fotovoltaice, instalarea jaluzelelor cu telecomandă pentru ferestrele complexului modular al clinicii și primele experimente pentru agricultura ecologică, ca mijloc de subzistență pentru aprovizionarea clinicii.

Pentru finalizarea proiectului ne rămân totuși lucrări mari: pardoseala epoxidica autonivelantă, tencuiala interioară, tavanul casetat, piscina jacuzzi, termoizolația și tencuiala decorativă exterioară, pompele de căldură aer apă pentru încălzirea în pardoseală si pentru asigurarea apei calde menajere, dotările interioare pentru bucătărie, cameră frigorifică, spălătorie, saloane, sala de gimnastică, sala de fitness, saună umedă și uscată, cabinete, birouri, sală de recepție, solare profesionale, puț de adancime, ca sursa de apa autonoma, completarea grupului de panouri foto-voltaice și curtea clinicii.

Nădăjduim în continuare în călăuzirea providențială a Domnului, precum și în sprijinul si căldura împreunei simțiri a dumneavoastră, până la deschiderea porților Edenului și nu numai.

Încă o dată și încă o dată și …. încă o dată… Eben-Ezer – ”Până aici Dumnezeu ne-a ajutat” (1 Samuel 7:12).

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Nihil Sine Deo!