Visul că o clinică modulară din Germania va deveni un așezământ medical al terapiei naturiste în România a devenit o realitate. În intervalul 11 – 27 noiembrie 2013, cu ajutorul lui Dumnezeu și prin bunăvoința și sprijinul susținut al autorităților din Waiblingen și al familiei Konrad din Germania, această unitate medicală mobilă a ajuns la destinația finală din Șuncuiuș, județul Bihor. Urmează ca modulele clinicii mobile să fie amplasate pe fundația pregătită pentru acestea și să se realizeze racordurile la facilitățile necesare acestora. De asemenea, sunt necesare lucrări de retușare și finisare, pentru a face funcțională unitatea medicală.

Mulțumim autorităților și familiei Konrad din Germania și, în același timp, autorităților din județul Bihor, precum si prietenilor, care au făcut posibilă finalizarea acestui demers.

Vă oferim în continuare câteva imagini surprinse în timpul lucrărilor efectuate în vederea transportului acestei clinici modulare din Germania în România, Șuncuiuș, jud. Bihor.