• Română

Clinică - Back To Eden

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă “Back to Eden” Șuncuiuș, jud. Bihor

Dr. Doru Laza si Dr. Manuela Laza - Back To Eden - Șuncuiuș, jud. Bihor

Visul și proiectul construirii unui așezământ medical naturist în județul Bihor s-a conturat încet, încet și a devenit o realitate, mărturie a credinței și a așteptarilor marcate de nădejdea intervenției Preabunului Părinte Ceresc.

Lucrarile începute la complexul modular sosit din Germania în Șuncuiuș, jud. Bihor, in noiembrie 2013, au urmat un trend ascendent, marcat de multă trudă, dar și de satisfacția împlinirii obiectivului propus.

Vă oferim în continuare câteva imagini ale acestui complex modular, la care s-au finalizat lucrările.

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă “Back to Eden” din Șuncuiuș are ca obiective promovarea unui stil de viață sănătos, autentic naturist, bazat pe principiile stilului de viață edenic (moralitate în familie, dietă strict vegetariană recomandată omului de Preabunul Tată Ceresc, bioritmul natural săptămânal de șapte zile - șase zile de lucru și a șaptea zi - Sabatul biblic - ca zi de odihnă, de repaus etc. ) și valorificarea repertoriului Creației - dieta edenică, exercițiul fizic, plantele medicinale, apa, produsele apicole, lutul, cărbunele, aerul, soarele, muzica sacră, sacroterapia - în profilaxia și terapia bolilor.

Actualmente, în cadrul Centrului de Sănătate și Medicină Preventivă, acordăm asistență medicală de specialitate, care constă în consultații și recomandări de terapie naturistă pentru diverse boli, precum și consiliere pe probleme de stil de viață sănătos. Pentru consultații, pacienții se programează la numărul de telefon: 0745118488. La finalizarea construcției corpului de clădire A din cadrul așezământului medical, vom putea asigura pacienților condiții decente pentru două săptămâni de sejur edenic, pentru consiliere și terapie naturistă.

Mulțumim Preabunului Tată Ceresc pentru sprijinul acordat în vederea realizării acestui proiect. Mulțumim, de asemenea, tuturor acelora care au simțit și simt împreună cu noi, sprijind logistic și financiar acest proiect.

Asemeni profetului Samuel, putem spune cu bucurie: “Eben-Ezer” - “Până aici Domnul ne-a ajutat”. (1 Sam. 7:12 u.p.) Nădăjduim în continuare în călăuzirea Sa providențială.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

NIHIL SINE DEO

Dr. Doru Laza si Dr. Manuela Laza - Back To Eden - Șuncuiuș, jud. Bihor Dr. Doru Laza si Dr. Manuela Laza - Back To Eden - Șuncuiuș, jud. Bihor Dr. Doru Laza si Dr. Manuela Laza - Back To Eden - Șuncuiuș, jud. Bihor Dr. Doru Laza si Dr. Manuela Laza - Back To Eden - Șuncuiuș, jud. Bihor