• Română

Clinică

Ecouri de bine despre clinica “Back to Eden” Șuncuiuș

Ecouri de bine despre clinica “Back to Eden” Șuncuiuș

După o perioadă de stand-by, răzbat ecouri de bine despre clinica Back to Eden din Șuncuiuș. În vara anului 2017, o mână de oameni de bine, care au pe inima lor lucrarea lui Dumnezeu, au sprijinit, logistic și financiar, continuarea lucrărilor la așezământul medical din Șuncuiuș. Imaginile pe care le prezentăm în continuare sunt mărturii ale grijii providențiale a lui Dumnezeu, precum și ale inimilor consacrate care simt valoarea unui asemenea proiect, definitoriu pentru misiunea medical-naturistă. Le mulțumim tuturor și ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvinteze în măsură bogată jertfa acestor temerari luptători în lupta cea bună a credinței, animați de perspectiva frumoasă a unui centru de sănătate consacrat pentru slava lui Dumnezeu și binele, temporar și veșnic, al celor năpăstuiți de boală.

Încă o dată, „Eben-Ezer” - ”Până aici, Dumnezeu ne-a ajutat” (1 Samuel 7:12).... Continuare

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă “Back to Eden” Șuncuiuș, jud. Bihor

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă “Back to Eden” Șuncuiuș, jud. Bihor

Visul și proiectul construirii unui așezământ medical naturist în județul Bihor s-a conturat încet, încet și a devenit o realitate, mărturie a credinței și a așteptarilor marcate de nădejdea intervenției Preabunului Părinte Ceresc.

Lucrarile începute la complexul modular sosit din Germania în Șuncuiuș, jud. Bihor, in noiembrie 2013, au urmat un trend ascendent, marcat de multă trudă, dar și de satisfacția împlinirii obiectivului propus.

Vă oferim în continuare câteva imagini ale acestui complex modular, la care s-au finalizat lucrările.

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă “Back to Eden” din Șuncuiuș are ca obiective... Continuare

Clinica modulară din Germania a ajuns la Șuncuiuș, jud. Bihor

Clinica modulară din Germania a ajuns la Șuncuiuș, jud. Bihor

Visul că o clinică modulară din Germania va deveni un așezământ medical al terapiei naturiste în România a devenit o realitate. În intervalul 11 – 27 noiembrie 2013, cu ajutorul lui Dumnezeu și prin bunăvoința și sprijinul susținut al autorităților din Waiblingen și al familiei Konrad din Germania, această unitate medicală mobilă a ajuns la destinația finală din Șuncuiuș, județul Bihor. Urmează ca modulele clinicii mobile să fie amplasate pe fundația pregătită pentru acestea și să se realizeze racordurile la facilitățile necesare acestora. De asemenea, sunt necesare lucrări de retușare și finisare, pentru a face funcțională unitatea medicală.

Mulțumim autorităților și familiei Konrad din Germania și, în același timp, autorităților din județul Bihor, precum si prietenilor, care au făcut... Continuare

Clinica din Șuncuiuș, jud. Bihor

Clinica din Șuncuiuș, jud. Bihor

Visul și proiectul construirii unui așezământ medical se conturează încet, încet, devenind o realitate, mărturie a așteptărilor marcate de nădejdea intervenției Preabunului Tată Ceresc. Traversând o perioadă a crizelor de tot felul, mesajul acestui demers se adresează oamenilor în general și pacienților, în mod special. Meditând la cuvintele profetului Zaharia, din cartea sa, aparținând Vechiului Testament, ”Căci cine disprețuiește ziua începuturilor slabe? ...” (Zaharia 4:7), trebuie să mărturisim că noi nu am disprețuit ziua începuturilor slabe, ci, prin credință, am experimentat paradoxul afirmației apostolului Pavel: ”... căci, când sunt slab, atunci sunt tare” (2 Corinteni 12:10). Și aceasta este posibil oricărei persoane care trăiește prin credință, întrucât, același Cuvânt al lui Dumnezeu declară, axiomatic, prin profetul... Continuare